Bästa pusslen för alla åldrar!

Hur lång tid tar det att lösa ett pussel med 1000 bitar?

Om du vill pyssla med ett pussel lite längre tid ska du välja ett pussel med 1000 bitar eller mer. Men hur lång tid tar det att bli klar med det? Det här beror givetvis på hur intensivt du kommer att lägga pussel och hur många som hjälper dig med det.

Dessutom kan det vara stor skillnad mellan olika typer av pussel med 1000 bitar. Är bilden komplicerad med färger som påminner om varandra tar det längre tid. På grund av detta får du inse att ett pussel på 1000 bitar kan ta allt från 3 till 10 timmar att lösa.

Om du sprider ut pusselläggandet över flera dagar och kanske veckor kan det kännas som mer. När pusslet är ett familjeprojekt på ett bord kan det ta några dagar att bli klar med det. Kom ihåg att det är helt okej. Det här är ju ingen tävling!

Tanken med ett pussel på 1000 bitar är ju att det ska ta lite längre tid att bli klar. Det här är ett nöje som gärna får ta några dagars tid när det är ett gemensamt projekt med vänner och familj. Men om du vill planera för ett bord och se hur länge det kommer att vara upptaget får du alltså räkna med upp till 10 timmars tid om pusselläggandet sker utan en massa pauser.